Jedne na more, druge "samo radno"

Otkrivamo kako sedam poznatih Varaždinki namjerava provesti ljeto

Objavljeno: 04.07.2016. 14:00

Zadnja izmjena: 04.07.2016. 14:15

Saznali smo gdje će toplo ovogodišnje ljeto provesti najpoznatije Varaždinke. Na popisu su se našle Varaždinke iz raznih područja - mode, kulture, politike...

Varaždinska Missica Iva Breški ovo ljeto planira raditi: „Ovo ljeto planiram provesti u Šibeniku, a dio u Varaždinu. Radit ću kod prijatelja u Galeriji i nadam se zabavi. Konkretnih planova nemam – neka sve bude spontano!“

Političarka Livija Fajić ljeto planira na četiri destinacije, i to, kako kaže, „od Novog Vinodolskog do Dubornika: – Dio odmora ću provesti s obitelji, a dio s ekipom. Očekujem i zabavu, ali i odmor...

Književnica Ines Hrain planira na tri destinacije: – Najprije s obiteji u Kraljevicu, a potom s jednom prijateljicom u Malinsku i s drugom u Sukošan. Raduje me odmor, a posebice šetnje i plivanje.

Vlasnica poznatoga varaždinskog butika Ratka Marković planira s obitelji i društvom u manje mjesto blizu Rovinja. Kaže kako joj je odmor na prvom mjestu, stoga i bira manja mjesta bez gužve.

Martina Pakšec, vlasnica agencije PR Lady, kaže da joj je godišnji gotov jer ga je prošli tjedan iskoristila u Vodicama: – Slijedi samo rad. Idu i pripreme za Špancirfest i za koncert. Možda sredinom rujna odem do Zadra.

Poznata varaždinska plesačica Lena Radanović kaže da će se ove godine fokusirati na obitelj zbog djeteta i kako slijede opuštanje i odmor: – Idem kroz dva tjedna u Istru i Selce. Inače preferiram jug, ali zbog djeteta idemo negdje bliže.

Direktorica Turističke zajednica Grada Varaždina Jelena Toth kaže da, s obzirom na „stopostotni pogon“ u Zajednici, nije isplanirala godišnji odmor: – U tijeku su pripreme za Špancirfest, stoga neće biti vremena. Možda ću jedan vikend otići na kratki odmor na more.

Komentari