''Ako jednom dođeš''

Gimnazijalka Dora Vuraić iz Brezničkog Huma snimila je svoju prvu pjesmu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.12.2019. 18:42

Zadnja izmjena: 03.12.2019. 18:42

Dora Vuraić, 17-godišnjakinja gimnazijalka iz Brezničkog Huma nedavno je snimila svoju prvu pjesmu pod nazivom ''Ako jednom dođeš'' s kojom je nastupila na 17. Međimurskom festivalu "Ljubo Kuntarić"

Sve je počelo, kako je rekla Dora, kada su je roditelji upisali u dječji zbor "Varaždinski štigleci" kod tete Rajke. - Sa Štiglecima sam nastupala na brojnim koncertima, a istaknula bih naš nastup u UNESCO palači u Parizu - rekla nam je Dora i dodala kako se zatim odlučila malo više posvetiti svom glasu te je krenula na pjevanje kod tete Zdenke u DND Varaždin.

Nakon toga počela je raditi s profesoricom i sadašnjom mentoricom Sandrom Šincek, a ove godine u kolovozu dobila je poziv da kao debitantica nastupi na prvoj večeri Krapinskog festivala "Popevke za navek" . Ubrzo nakon toga počela je suradnja i rad na pjesmi s profesionalnom ekipom, autorom teksta Leonardom Baksom Čečijem i autorom glazbe i aranžmana Tomislavom Radićem, a nakon pjesme snimljen je i spot za kojeg je zaslužan Marko Zujić.

 

Komentari