Godina se bliži kraju, a završava mnogim sjajnim koncertima koji nas očekuju u narednim mjesecima - bilo da ste fan zabavne, pop ili rock glazbe, sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe.

  • MAJA ŠUPUT ,GAZDE I MEJAŠI U VINICI - Od 8.- 10. studenog priprema se trodnevna manifestacija „Martinje u Vinici“. U petak će tako publiku između ostalog zabavljati Mejaši i Gazde, dok vasu subotu očekuje koncert neponovljice Maje Šuput.
  • ZDRAVKO ČOLIĆ U ARENI VARAŽDIN -  Glazbenik će nas 26.listopada razveseliti izvedbom nekih od svojih bezvremenih hitova poput „Ti si mi u krvi“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Pusti, pusti modu“, „Esma“, „Što ti dadoh“, „Zar se nismo shvatili“, na ovom koncertu ćete ujedno imati priliku poslušati uživo i pjesmu „Ničeg nije bilo između nas“ koja je u vrlo kratkom roku osvojila srca publike diljem regije.
  • PARNI VALJAK U ARENI VARAŽDIN - Parni Valjak na Štefanje, 26.prosinca  u Varaždinu će obilježiti 44 godine djelovanja benda, a cijela turneja nosi naziv 'Runda 44'.
  • ŽELJKO BEBEK U DVORANI U NOVOM MAROFU - Jedinstveni i neponovljivi Željko Bebek 28.prosinca dolazi  Marof gdje će održati koncert u sportskoj dvorani.

    Bebek će vas svojim megahitovima hitovima zabaviti te natjerati da s njim otpjevate svima dobroznane hitove :“Ono nešto naše”, “Ja po kafanama”, “Gdje sam bio”, “Da je sreće bilo”, “Tijana”, “Prvak svijeta”, “100 sam dana pio”,

Komentari

13.10.2019. 08:23h Zadnja izmjena: 13.10.2019. 08:23