evo njezine priče

Influencerici iz Varaždina hakirali Instagram: Pretrpjela sam financijske gubitke

Piše: eMagazin

Objavljeno: 02.09.2021. 15:01

Zadnja izmjena: 02.09.2021. 15:01

Varaždinka Petra Meštrić, studentica završne godine Medicinskog fakulteta u Rijeci i beauty influencerica za Jutarnji.hr ispričala je kako joj se u samo jednom danu promijenio život nakon što joj je hakiran instagram profil. 

Osim toga, netko joj je provalio u Facebook račun i s bankovnog računa ukrao 200 eura. - Taj sam dio odmah riješila preko banke; radilo se o krađi i novac mi je odmah vraćen. No još se borim da bi mi se vratio profil, koji mi je zapravo najvažnija stvar. Ali mi nitko ne daje konkretne informacije kako da ga vratim. Zbog njegova nestanka pretrpjela sam financijske gubitke. Otkazane su mi gotovo sve suradnje s brendovima - kaže Petra za Jutarnji i dodaje kako se obratila raznim stručnjacima u nadi da će svoj profil na Instagramu dobiti natrag.

Kako joj je njezin profil bio iznimno važan, kaže da je na njemu imala sve moguće zaštite. - Imala sam kompliciranu lozinku koju sam pamtila nekoliko mjeseci, skrivala sam je zapisanu u novčaniku. Imala je i velika i mala slova, i brojeve. Nisam se ulogiravala na Instagram nigdje osim sa svojeg mobitela, čak ni na fakultetskoj knjižnici. Bila sam svjesna koliko mi to znači. Također, imala sam aktivirane sve dvostruke provjere - govori Petra i iznosi svoju prično javno kako bi upozorila druge djevojke.

Cijeli intervju pročitajte ovdje.

Komentari