pročitajte

Iza ove fotografije krije se tramatično iskustvo, evo što je Zsa Zsa doživjela

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.11.2022. 16:38

Zadnja izmjena: 07.11.2022. 16:38

Popularna pjevačica Zsa Zsa ja na Facebooku podijelila fotografije s jednog nastupa, ali i pritom detaljno opisala što se sve događalo noć prije.

Naime, prije 5 godina, noć prije nastupa, Zsa Zsa je zaspala u autu u zavoju na relaciji Varaždin - Zagreb u brzini od 140 km/h te se, kako je napisala u postu, probudila usred pokušaja da auto održi na cesti.

- Imala sam najvecu sreću izvući živu glavu, bez najmanje ogrebotine! Psihički me streslo na najjače...auto je izvana ostao skoro pa čitav, ali cijena popravka je kasnije pokazala kolika je silina udarca bila i potvrdila koliko sam zapravo srece imala. Ali na kraju dana, stvarno, oprostite na izrazu, jebeš auto. To je na kraju toliko nevažno - započela je Zsa Zsa te napisala kako je nakon nesreća 'maksimalno otvorila oči' i počela biti zahvalna na stvarima koje ime. Ujedno je uputila svima i apel.

- Ali stvarno najiskrenije vas to molim. Ni najmanji umor nemojte ignorirati, stanite na vrijeme. Ja nosim jastuk u autu i spavam na bengama bar 15 min. Nema te sile koja ce otvorit oči kad su premorene, kad tad će se zatvoriti, a nećes ni skužiti. NEMA "još malo" ili "ubrzaj" da što prije stigneš. Stani, zaklopi oči, odmori i nastavi dalje! - poručila je.

Komentari