hotel turist, 21.lipnja

IZBOR ZA MISS SUPRANATIONAL Predstavljamo vam Ivanu Friščić i Enu Kušen

Objavljeno: 15.06.2020. 08:35

Zadnja izmjena: 15.06.2020. 09:36

Nastavljamo sa predstavljanjem kandidatkinja za izbor za Miss Supranational Varaždinske županije. Izbor će se održati 21.lipnja u Hotelu Turist u Varaždinu.

Moje ime je Ivana Friščić, dolazim iz malog mjesta blizu Ludbrega i imam 24 godine. Radim kao teta u vrtiću, te istovremeno studiram za Odgajateljicu na izvanrednom studiju na Učiteljskom fakultetu u Čakovcu. Prije toga završila sam Održivi razvoj u Čakovcu, koji traje tri godine, a zatim sam još dvije godine upisala u Mariboru, na Fakultetu za strojarstvo, te mi je tamo ostao još samo diplomski. Za sebe bi rekla da sam iskrena i odgovorna osoba, volim upoznavati nove ljude i volim se družiti, te sam se zato i prijavila na ovaj izazov. Veselim se novim stvarim i novom iskustvu. U slobodno vrijeme volim se voziti biciklom i veliki sam ljubitelj životinja i prirode. 

Ja sam Ena Kušen, imam 17 godina, živim u Njemačkoj, rođena u Varaždinu, učenica sam trećeg razreda frizersko - kozmetičke škole u Pforzheim, govorim njemački jezik, engleski osnovno. Imam uspješno završen tečaj za Make-up Artistu, u slobodno vrijeme bavim se istim te obožavam ekstremne sportove. Za sebe mogu reći da sam tvrdoglava, surovo iskrena ali dobra osoba. U budućnosti se vidim kao poslovna žena.

U GLAM studiju na jednom mjestu možete pronaći gotovo sve što vam treba i pri tom se osjećati udobno, opušteno, zadovoljno i glamurozno. Bilo da želite smršavjeti i vratiti svoje tijelo u top formu za ljeto ili vam treba svečana frizura i šminka za neku posebnu priliku. Možda se samo želite opustiti nekom relaksirajućom masažom ili pak jednostavno želite uživati u masažnoj fotelji, pružiti si najbolju SPA pedikuru u gradu i osjećati se poput hollywoodske zvijezde...

U GLAM-u se pedikura radi na vrhunskim SPA pedikerskim stolicama sa shiatsu masažom te posebno dizajniranim “jacuzzijem za stopala” sa led svijetlima. Osim manikure i pedikure, ugradnje umjetnih noktiju i trepavica, HD obrva i raznih vrsta depilacija, poput egipatske i perlama, GLAM nudi šminkanje i frizure za sve vaše prigode od svakodnevne do one najposebnije i najglamuroznije. U GLAM-u se možete opustiti raznim relaksirajućim masažama ili INDIJSKOM MASAŽOM GLAVE te isprobati REFLEKSOTERAPIJU stopala. Ukoliko se odlučite za klasičnu masažu možete birati između više od 30 vrsta masažnih ulja. Tu su i anticelulitne masaže klasična ručna, električnim masažerom i cupping čašicama te razni tretmani mršavljenja i oblikovanja tijela..

Komentari