hotel turist, 21.lipnja

IZBOR ZA MISS SUPRANATIONAL Upoznajte Elenu Gluhak i Stellu Lalić

Nastavljamo sa predstavljanjem kandidatkinja za izbor za Miss Supranational Varaždinske županije. Izbor će se održati 21.lipnja u Hotelu Turist u Varaždinu.
Objavljeno: 12.06.2020. 11:20

Zadnja izmjena: 12.06.2020. 11:36

Nastavljamo sa predstavljanjem kandidatkinja za izbor za Miss Supranational Varaždinske županije. Izbor će se održati 21.lipnja u Hotelu Turist u Varaždinu.

Zovem se Elena Gluhak. Uskoro ću navršiti 17 godina i pohađam Prvu gimnaziju Varaždin, prirodoslovno matematički smjer. Završila sam osnovnu glazbenu školu i svirala klavir. Nakon srednje škole planiram upisati Medicinski fakultet ili PMF biološki odsjek. Volim provoditi vrijeme s dragim ljudima te upoznavati nove. Slobodno vrijeme provodim družeći se s prijateljima, sviranjem klavira i gledanjem omiljenih serija.

Zovem se Stella, dolazim iz Varaždina i imam 23 godine. Studirala sam ekonomske znanosti u Darmstadtu (Njemačka). Trenutno se bavim marketingom, web i grafičkim designom. Slobodno vrijeme provodim baveći se sportom, čitajući knjige različitih žanra i volim planinariti.  Kao svoje najveće kvalitete navela bih talent za strane jezike, abicioznost i želju za napredovanjem u poslovnom kao i osobnom smislu. 

Djevojke su se fotografirale u sponzorskim haljinama poznate dizajnerice Snježane Radev. Modni salon Brokat je obrt za izradu unikatnih, svečanih, vjenčanih haljina sa uspješnim djelovanjem dizajna Snježane Radev. Njezin brend ukazuje na važnost kvalitetnog rada i stavljanja fokusa na detalje.  Modni dizajn uključuje rad sa čipkom, svilom, taft te brokatnim platnom. Atelje Brokat se nalazi na adresi Sračinec, Braće Radića 1

Komentari