team building

FOTO Evo kako su se zaposlenici Fine'sa Grupe proveli na putovanju u susjednoj Mađarskoj

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.10.2017. 08:57

Zadnja izmjena: 18.10.2017. 09:05

Foto: Viktor Hranić

Menadžment i zaposlenici Fine'sa Grupe u sastavu koje posluje i eVaraždin, ove su se subote uputili na već tradicionalno putovanje u poznatu europsku destinaciju, a ove je godine na red došao Pečuh - jedan od najstarijih gradova u Mađarskoj i Europski glavni grad kulture 2010. godine.

Uz pjesmu i veselo druženje u autobusu usputna stanica do Pečuha bio je spomen park mađarsko turskog prijateljstva u Szigetvaru kojeg krase spomenici velikih vojskovođa Nikole Šubića Zrinskog i Sulejmana kao i srednjovjekovna utvrda koju je branio Nikola Šubić Zrinski boreći se 1566. godine protiv Osmanlija.

Dolaskom u Pečuh, neki su se uputili u razgled grada te posjetili kulu Barbakan, katedralu Sv. Petra i ranokršćansku nekropolu dok su neki uživali u šetnji ili ispijanju kave na glavnom trgu prekrasnog mađarskog grada. 

Na povratku, menadžment Fine'sa Grupe svoje zaposlenike počastio je večerom u restoranu Zlatni Klas u Otrovancu kraj Pitomače čime je ovo putovanje privedeno kraju sa slasnim delicijama, a uvijek dobro raspoložena i složna ekipa željno iščekuje novo putovanje na neku od zanimljivih europskih destinacija. 

 

 

Komentari