izbor ljepote

Jana Svržnjak jedna je od kandidatkinja za izbor ''Miss Beauty''

Piše: eMagazin

Objavljeno: 30.05.2022. 14:50

Zadnja izmjena: 30.05.2022. 14:50

Upoznajte kandidatkinju za izbor Miss Beauty koji će se održati 11. lipnja 2022. godine u Glazbenoj školi Varaždin.

Zovem se Jana Svržnjak, imam 19 godina i dolazim iz Varaždina. Nedavno sam završila srednju školu, Drugu gimnaziju Varaždin. Treniram odbojku još od osnovne škole i uživam u tome. Volim izlaziti i družiti se s prijateljicama. Planiram upisat psihologiju ili komunikologiju i nadam se da ću u tome i uspjeti. 

Jana se predstavila u kreacijama Vibela dizajna. Vibela spaja vintage i retro esetiku sa modernim vremenom. Rade se limitirane serije i unikatni proizvodi. Vibela je nastala kao rezultat velike kreativne energije,ljubavi prema retro i vintage modi, dizajnu, šivanju, ručnom radu, te odjeći sa pričom. 

- Inspiraciju crpim iz svega što volim, muzike, filmova, ljudi. Kao osoba sam vrlo kompleksna i naizgled volim suprotne stvari, od nježnih mjuzikla iz pedesetih godina prošlog stoljeća, slatkih kombinacija i pastelnih boja, do moje omiljene crne boje i dark muzike, te fiktivne stvarnosti iz SF filmova koje obožavam. Prošlost gledam kroz ružičaste naočale, dodajem joj bajkovite elemente, čime stvaram neku svoju verziju sadašnjosti i viziju budućnosti. Inspirirana sam klasičnim retro ženstvenim modelima, a poseban mi je gušt stvarati ih od neobičnih i zanimljivih tkanina. U kolekcije volim uklopiti uz nove tkanine, redizajn i recikliranje gotove odjeće i originalne vintage komade - rekla je Ivana Filipović.

Komentari