evo kako

Jeste li znali da je romansa Arsena i Gabi započela u Cerju Nebojse?

Piše: eMagazin

Objavljeno: 27.03.2022. 08:40

Zadnja izmjena: 27.03.2022. 08:40

Jeste li znali da su Arsen Dedić i Gabi Novak svoju romansu započeli u Cerju Nebojse? Upravo je ovu zanimljivost otkrio dugogodišnji novinar, a sada publicist Krunoslav Kruljac koji je u eTV studiju predstavio svoju novu knjigu 'Dugi konec'.

I dok je nova knjiga 'Dugi konec' koja govori o zanimljivostima o najdužoj ulici u Varaždinu, Zagrebačkoj, njegova peta po redu, Kruljac je govorio i o svojoj prvoj knjizi 'Galerija poznatih', odnosno zbirki javnih intervjua s poznatim osobama koje je devedestih godina intervjuirao u Europi Media te otkrio poneke 'pikanterije'.

- Na Krapinskom festivalu bila je jedna naša cura koja je iz Cerja Nebojse, Marija Rožman koja je tamo nastupala. I ona je pozvala neke od pjevača s Krapinskog festivala u Cerje Nebojse. Tamo se iz nekog prijateljstva Arsena i Gabi rodila ljubav. Nikad ne znate gdje se ona može roditi. I ta je ljubav išla tako duboko u njihove pore da su se i oženili - ispričao je Kruljac između ostalog.

Krunoslav Kruljac: Romansa Arsena i Gabi započela je u Cerju Nebojse

'Ena Begović mi je bila izvrsna'

Arsen i Gabi bili su mu jedni od prvih gostiju, a u knjizi su između ostalog i dijelovi intervjuaa sa Sanjom Doležal, Vladimirom Kočišem - Zecom, Vitomirom Lončar, a Kruljac odgovara tko je na njega ostavio najjači dojam:

- Ena Begović mi je bila izvrsna. Kada je govorila jedan tekst iz Glembajeva, ona se na pozonici, tamo pred ljudima rasplakala. Toliko se unijela u taj tekst svoje uloge da se rasplakala - otkrio je Kruljac.

Krunoslav Kruljac: Ena Begović rasplakala se pred publikom

 

Komentari