ljubav u našem kraju

KAO U LJUBAVNIM FILMOVIMA Uplovili u bračne vode usred varaždinskog parka

Objavljeno: 27.09.2016. 19:45

Foto: Igor Vereš/Fotkalo

Darko Vurušić i Marija Kranjčec ove su subote izrekli svoje sudbonosno "uzimam" pred matičarem i brojnim uzvanicima u Varaždinu. Ali ne u vijećnici - nego usred parka u blizini kazališta, što su sa zanimanjem promatrali i brojni prolaznici. Darka i Mariju spojila je ljubav prema fotografiji pa su sad, osim u poslu, partneri i u životu.

Na naše pitanje zašto su odabrali ovakvo mjesto što podsjeća na američke ljubavne filmove, novopečeni mladoženja Darko veselo objašnjava da su dugo smišljali kako napraviti neko neobično vjenčanje. 

>> Ma kakva vjenčanja ruskih oligarha, mladi par svojim stilom i veseljem Varaždince oduševio

Kao što je, napokon, i njihova prosidba bila neklasična. Darko je, naime, namjesto večere i klečanja pred svojom izabranicom, odabrao nešto drugo: prošlog Badnjaka stavio je zaručnički prsten pod bor Mariji.

 

Tako je za pozornicu vjenčanja sasvim dobro poslužila dekorativna zavjesa zakačena za dva stabla u parku. Još malo dodatnih ukrasa - i sve je bilo spremno za pravo filmsko vjenčanje.

Novi bračni par već se vratio svom svakodnevnom poslu, a medeni mjesec su odložili za studeni, kad odlaze na egzotično putovanje u Tajland i Kambodžu.

Želite li i vi svoje sretne trenutke s vjenčanja podijeliti s nama ili nekoga iznenaditi objavom na portalu eVaraždin, javite nam se na broj 042 492 952 ili 091 639 6952, te slobodno zatražite i našeg fotografa.

 

Komentari