IZBOR LJEPOTE U VARAŽDINU

Predstavljamo još dvije kandidatkinje za Miss supranational Varaždinske županije

Objavljeno: 17.05.2021. 18:21

Zadnja izmjena: 17.05.2021. 18:50

U nastavku predstavljamo još dvije kandidatkinje za izbor Miss supranational Varaždinske županije:

"Ja sam Manuela Divjak, imam 20 godina i dolazim iz Hrašćice. Završila sam Gospodarsku školu u Varaždinu, smjer Upravni referent. Planiram upisati Učiteljski fakultet u Čakovcu. U slobodno vrijeme bavim se crtanjem, učenjem stranih jezika te pripremom raznih deserata. Kao osoba sam druželjubiva, komunikativna i uvijek spremna pomoći, a kao manu bih izdvojila brzopletost. Na ovaj izbor prijavila sam se da bolje upoznam sebe i svijet modelinga. Smatram da je fizička ljepota jako bitna, ali je po meni unutarnja ljepota ono što čini čovjeka." 

30 godina poslovanja, više od 90 zaposlenih, trgovine diljem Hrvatske te webshop za Hrvatsku i Sloveniju. Igračke, posuđe, poklone i dekoracije ima moja Bima. Bima, za mene i za sve koji mi znače!

"Zovem se Marta Gluhak i dolazim iz Totovca ( Međimurska županija ). Imam 19 godina i prva sam godina Socijalnog rada na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Sukladno odabiru fakulteta, moje najizraženije osobine su empatija, tolerancija, pozitivan odnos prema ljudima, borba za ljudska prava, organiziranost i borbenost. Velik dio slobodnog vremena trošim na volonterski rad u Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma, čija sam i potpredsjednica. To podrazumijeva volontiranje u dosadašnjim cjelogodišnjim projektima kao što je „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“, ali i idejno osmišljavanje novih te približavanje plemenitog cilja udruge mlađim generacijama. Moji interesi se ovdje ne sužavaju, dio mog vremena uvijek je posvećen tjelovježbi, dobroj knjizi te glumi. Volim eksperimentirati s modnim kombinacijama te u mom ormaru uvijek ima mjesta za pokoji komad vlastitog dizajna."

Salon vjenčanica Klaudija nalazi se u Črečanu kod Čakovca. U ponudi imaju velik izbor vjenčanica iz njihove proizvodnje, kao i mnogih svjetski poznatih dizajnera. Kod njih možete pronaći vjenčanice klasičnih, jednostavnih ili raskošnih modela. Kako bi mladenke zablistale u punom sjaju, haljine prilagođavaju njihovim mjerama i dorađuju detaljima po izboru uz stručne savjete. Asortiman uključuje bogat izbor svečanih haljina, malih odjelaca, haljinica za djeveruše/klinceze, krštenja, košara, jastučića za krštenje, podvezica, nakita i ostale dodatne opreme. Mladenke uz najam vjenčanica dobivaju kompletnu opremu i haljinu po vlastitom izboru. Ako ste u potrazi za vjenčanicom iz snova, slobodno im se obratite s povjerenjem i rezervirajte svoj termin, a njihovo će se stručno osoblje pobrinuti da izgledate jedinstveno i zadovoljno. Iskoristite posebne pogodnosti do kraja mjeseca za sve usluge najma po sniženim cijenama.

Komentari