poslušajte novu stvar

''Kaži da me voliš'' novi je singl Zvonimira Detelja iz Varaždinskih Toplica

Piše: eMagazin

Objavljeno: 15.05.2021. 07:41

Zadnja izmjena: 15.05.2021. 07:41

Zvonimir Detelj iz Tuhovca kraj Varaždinskih Toplica je 24-godišnji zaljubljenik u glazbu, a prije nekoliko dana objavio je svoj prvi singl ''Kaži da me voliš''.

Autor teksta i glazbe je sam Zvonimir, a na aranžmanu su radili Zvonimir, Leonardo Kapetanović i David Magdić.  Pjesmu prati spot sniman na dvije lokacije, u Novom Vinodolskom na malom otočiću San Marino i na brdu kod crkve sv. Jurja između Selca i Bribira. Snimatelj i redatelj je Filip Gržinčić koji je u siječnju ove godine primio nagradu za najbolji spot 2020. godine u Republici Hrvatskoj.

- Postao sam ovisan o pisanju svojih pjesama, znao sam biti zatvoren u sobi po više od 10 sati i raditi autorske stvari. Noću ne bih mogao mirno spavati ako pjesma nije bila završena, stalno su mi se motali stihovi i glazbeni motivi po glavi. Vozio bi se tramvajem do svojeg fakulteta i stalno bi mi dolazile ideje za refren koje sam si snimao na mobitel i jedva čekao doći doma sa predavanja kako bi mogao početi raditi na pjesmu - uzbuđeno je prepričao Zvonimir.

 

Komentari