koncertni spektakli

Koji nas koncerti očekuju u varaždinskoj Areni početkom ove godine?

Objavljeno: 08.01.2023. 09:04

Zadnja izmjena: 08.01.2023. 15:07

Nakon što su proteklu godinu svojim koncertima završili Dino Merlin i Željko Bebek, varaždinska Arena već se sprema za nove spektakle.

  • Najprije 28.siječnja dolazi ABBA SYMPHONIC Real Tibute Show. Nakon zagrebačkog koncerta koji se rasprodao u samo nekoliko dana, ovi talentirani glazbenici kreću na mini hrvatsku turneju. Uz simfonijski orkestar nastupa jedan od najboljih bendova ABBA Real Tribute, koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom, izvrsnom interpretacijom i nastavlja povijesti ABBE! Nastupom u živo i vrhunskom showu te produkciji, ABBA SYMPHONIC će vas vratiti u nostalgična vremena i prizvati uspomene razdoblja u kojem je ABBA dominirala na međunarodnim radijskim ljestvicama!
  • 10.veljače na pozornicu staje Severina. Pridružit će joj se prošireni prateći orkestar, među kojima i gudači i trubači, a posebno osmišljen repertoar goste će provesti kroz retrospektivu najvećih hitova koji su obilježili Severininu karijeru, od samih početaka pa sve do danas. 
  • Prošle godine, Sergej Ćetković posebno je dirnuo srca Varaždinki i Varaždinaca, koncertom koji je održao u Areni Varaždin. Koncertom u Varaždinu razveselit će opet, povodom Dana žena, 4. ožujka 2023., na starom mjestu, u Areni Varaždin.Ovaj regionalno uspješni glazbenik, osim romantičnim i ljubavnim pjesmama, osvojit će vas svojom karizmom, skromnošću ali i zahvalnošću koju osjeća prema svojoj publici.

 

 

Komentari