IZBOR LJEPOTE U VARAŽDINU

Nastavljamo s predstavljanjem kandidatkinja za Miss supranational Varaždinske županije

Objavljeno: 16.05.2021. 11:13

Zadnja izmjena: 16.05.2021. 11:13

Predstavljamo dvije kandidatkinje za izbor Miss supranational Varaždinske županije:

"Ja sam Sara Koričan, imam 19 godina, živim u Ludbregu, rođena sam u Varaždinu. Pohađala sam Elektrostrojarsku školu u Varaždinu, govorim njemački jezik, engleski osnovno. U slobodno vrijeme bavim se sportom. Moja ljubav prema modi je od malena. U budućnosti bih voljela vidjeti sebe na poznatim revijama. Želja mi je biti manekenka za modnu kuću Chanel. Za sebe mogu reci da sam vrlo ambiciozna osoba, iskrena i uporna."

"Moje ime je Dora Plantak, 18 mi je godina i živim u Sračincu. Učenica sam 4.A razreda Druge gimnazije Varaždin, a uskoro, nadam se, studentica Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, smjer Nutricionizam. Modelingom se bavim već dvije godine. Članica sam agencija Talia model i Relatum models u Zagrebu. Počela sam radeći kao freelancer, a nakon godinu dana, uočena od strane Tihane Harapin Zalepugin postala dio agencije Talia i Relatum. Najveća podrška na tom putu bile su moje sestre, roditelji, dečko i najbolji prijatelj. U slobodno vrijeme crtam (najčešće motive mrtve prirode), sviram klavir i gitaru (rekreativno), čitam knjige, gledam filmove ili osmišljam zdrave recepte."

 

Auto centar Kos u Cehovskoj 18, Varaždin ovlašteni je koncesionar za prodaju i servisiranje vozila marke Renault, Dacia, Nissan i Mazda. Poslujemo od 2006 godine te smo stekli povjerenje za kupnju i održavanje vozila u našoj Varaždinskoj, Međimurskoj te Koprivničko-Križevačkoj županiji u kojoj smo ponovno otvorili poslovnicu 2018 godine. Stalnim usavršavanje, praćenjem trendova u auto industriji cilj nam je zadovoljit sve potrebe naših kupaca te se veselimo novim kupcima koji su nam dali povjerenje, te smo ima na usluzi kompletnim timom od 50 zaposlenika.

Komentari