Predstavljanje kandidatkinje

Mateja Mrazek iz Varaždina je finalistica izbora za Miss Supranational

Izbor za Miss Supranational Varaždinske županije će se održati 24. travnja u Hotelu Turist, a u nacionalno finale idu samo dvije djevojke, pobjednica i prva pratilja.
Objavljeno: 08.04.2019. 18:43

Zadnja izmjena: 08.04.2019. 18:48

Izbor za Miss Supranational Varaždinske županije će se održati 24. travnja u Hotelu Turist, a u nacionalno finale idu samo dvije djevojke, pobjednica i prva pratilja. Svjetski izbor u direktnom prijenosu prati više od 100 zemalja, a isto toliko delegiranih predstavnica se bori za tu prestižnu svjetsku titulu. 

Pa da nastavimo s predstavljanjem ovogodišnjih finalistica:

"Zovem se Mateja Mrazek, dolazim iz Varaždina i imam 21 godinu. Završila sam prehrambenu tehnologiju te dalje idem za sanitarnog inspektora. Za sebe bi rekla da sam iskrena, vedra i ambiciozna osoba. Volim upoznavati nove ljude i prihvacam sve izazove. Moda je uz mene od malih nogu, a svake godine postaje sve bitnija stavka mene. Veselim se ovom novom iskustvu i druzenju s curama."

NYCE - New You Esthetic Center u Varaždinu na adresi Ivana Kukuljevića 35, koji vodi dr. med. Sanja Trivunović, liječnica opće i holističke medicine, doktorandica nutricionizma te specijalizantica na studiju dermatofarmacije i kozmetologije. Centar nudi i estetske i kozmetičke tretmane, a opremljen je najnovijom vrhunskom tehnologijom. Sa sigurnim i provjerenim rezultatima, uz garantiran individualni pristup ovdje možete obaviti lifting lica i drugih dijelova tijela, smanjiti ili ukloniti bore, strije, celulit, višak masnog tkiva, ali i dobiti uvid u cjelokupno stanje organizma. Izdvojit ćemo nekoliko tretmana iz naše ponude. Prvi od njih je PRP ili plazma bogata trombocitima i faktorom rasta. PRP se  aplicira u kožu da bi izazvalo njezino obnavljanje, reducirala opuštenost kože, riješio problem s borama, strijama, ožiljcima, celulitom, a kad je riječ o ćelavosti, potakloponovni  rast kose. PRP  u kombinaciju s HIFU tretmanom predstavlja vrhunac ne kirurškog face liftinga.

Komentari