miss supranational varaždina

PHOTOSESSION! Stella Lalić pomalo filmski završila na izboru za Miss, a sada se bori za svjetsko natjecanje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.06.2020. 08:07

Zadnja izmjena: 28.06.2020. 08:44

Foto: Dino Možek

U Varaždinu je i ove godine održan izbor za Miss supranational Varaždina i Varaždinske županije, a ove je godine najljepšom proglašena 23-godišnja Varaždinka Stella Lalić koja će svojim izgledom, ali i karakterom pokušati izboriti plasman na svjetsko natjecanje.

Sa Stellom smo se družili na photoshootingu, a kako nam je ispričala, inače se bavi marketingom, web i grafičkim designom. U slobodno vrijeme bavi se sportom, voli čitati knjige i planinariti. Ambicioznost, želja za napredovanje u poslovnom i osobnom smislu Stella je navela kao svoje najveće kvalitete, a čini se kako je sve to prepoznao i žiri koji je upravo Stelli dodijelio lentu pobjednice. Zanimljivo je to kako se do ovoga izbora Stella nikada nije bavila manekenstvom, a još je zanimljivija priča kako je uopće došlo do toga da se prijavi na natjecanje.

- Bila sam u trgovini gdje me zapazila mama od organizatorice izbora u Varaždinu. Htjela sam neko novo iskustvo te sam se prijavila i nisam pogriješila. Naučila sam stvarno puno o sebi i nadam se dobrom plasmanu u Vodicama na nacionalnom izboru- rekla nam je Stella kojoj želimo svu sreću u borbi za odlazak na svjetski izbor ljepote.

Inače, svjetski izbor u direktnom prijenosu prati više od 100 zemalja, a isto toliko delegiranih predstavnica se bori za tu prestižnu svijetsku titulu. U samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja koreografije, stylinga, frizure, make up-a, inspicijencije i sl. kako bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, učesnika i pokrovitelja.

Komentari