IZBOR LJEPOTE U VARAŽDINU

Završavamo s predstavljanjem kandidatkinja za Miss supranational Varaždinske županije

Objavljeno: 21.05.2021. 09:38

Zadnja izmjena: 21.05.2021. 09:38

Izbor za Miss supranational Varaždinske županije održat će se 12. lipnja 2021., a danas predstavljamo posljednje dvije kandidatkinje:

"Zovem se Valerija Vlah, imam 17 godina i dolazim iz Belice. Razlog zašto sam se odlučila prijaviti za “Miss supranational Varaždinske županije” je ponajviše zbog novog iskustva. Oduvijek sam razmišljala kako je to biti dijelom takve priče, no nikad nisam vjerovala da će mi to ikada biti omogućeno i da ću stvarno imati prilike pokazati svoje kvalitete i istovremeno uživati. Osim toga, želim sklopiti nova prijateljstva, otići na mjesta na kojima nikad nisam bila, ali i pobliže upoznati sebe kroz situacije koje nisu svakodnevne."

"Ja sam Karla Vitez, imam 18 godina. Učenica sam 4. razreda Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole Varaždin (smjer Ekološki tehničar). Nakon srednje škole planiram upisati Fakultet zdrastvenih studija. U slobodno vrijeme volim pjevati i baviti se sportom. Za sebe mogu reći da sam vedra i uvijek nasmijana. Volim upoznavati nove ljude i spremna sam prihavatiti sve nove izazove."

Tvrtka Viktoria dizajn j.d.o.o. osnovana je 2020. godine te se nalazi u Međimurju, u gradu Prelogu. Vlasnica tvrtke je Viktorija Herman. Svoju prvu kolekciju Viktoria dizajn predstavila je ljetos na izboru Miss Supranational u Varaždinu. Viktoria dizajn svoj modni izričaj bazira na stilu avangarde te stavlja naglasak na unikatne haljine šivane po mjeri ali i konfekcijske haljine. Osim večernjih haljina koje su popračene elementima avangarde te klasike, u svojoj kolekciji nudi i poslovne haljine te casual haljine. Viktoria dizajn aktivna je i u sferma humanitarnog rada te zalaže se za društveno odgovorno poslovanje. Cilj Viktorie dizajna je stvarati individualnu stil i pruzati zadovoljstvo klijenticama.

Komentari