IZBOR LJEPOTE U VARAŽDINU

Upoznajte još dvije kandidatkinje za Miss supranational Varaždinske županije

Objavljeno: 18.05.2021. 10:23

Zadnja izmjena: 18.05.2021. 10:23

U nastavku predstavljamo još dvije kandidatkinje za izbor Miss supranational Varaždinske županije:

"Zovem se Valentina Posavec. Imam 18 godina. Živim u Leštakovcu. Pohađam Srednju strukovnu školu Varaždin, smjer Modni tehničar. Planiram upisati Tekstilno tehnološki fakultet u Zagrebu, a za nekoliko godina i otvoriti vlastiti butik. Svoje slobodno vrijeme provodim u šetnji i druženju sa prijateljima."

Beauty studio Glam - u Glamu želje i potreba klijenata na prvom su mjestu. - Želimo da se kod nas osjećate udobno, opušteno, zadovoljno i glamurozno. U tome će vam uvelike pomoći i naše SPA pedikerske stolice. Neka se vaša stopala opuštaju u 'jacuzziju za stopala'. Provjerite lepezu naših usluga sigurno ćete pronaći nešto što odgovara vašim potrebama - poručuju iz salona u kojem nude usluge manikure i pedikure, ugradnje umjetnih noktiju i trepavica, HD obrva i raznih vrsta depilacija. Opustiti se možete i raznim relaksirajućim masažama, a tu su i anticelulitne masaže i razni tretmani mršavljenja i oblikovanja tijela.

"Moje ime je Dora Plantak, 18 mi je godina i živim u Sračincu. Učenica sam 4.A razreda Druge gimnazije Varaždin, a uskoro, nadam se, studentica Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, smjer Nutricionizam. Modelingom se bavim već dvije godine. Članica sam agencija Talia model i Relatum models u Zagrebu. Počela sam radeći kao freelancer, a nakon godinu dana, uočena od strane Tihane Harapin Zalepugin postala dio agencije Talia i Relatum. Najveća podrška na tom putu bile su moje sestre, roditelji, dečko i najbolji prijatelj. U slobodno vrijeme crtam (najčešće motive mrtve prirode), sviram klavir i gitaru (rekreativno), čitam knjige, gledam filmove ili osmišljam zdrave recepte."

Za predivan i zdrav izgled kože i tijela pobrinuo se novootvoren beauty salon N.Y.C.E. - na adresi Ivana Kukuljevića 35, koji vodi dr. med. Sanja Trivunović, liječnica opće i holističke medicine, doktorandica nutricionizma te specijalizantica na studiju dermatofarmacije i kozmetologije. Centar nudi i estetske i kozmetičke tretmane, a opremljen je najnovijom vrhunskom tehnologijom. Sa sigurnim i provjerenim rezultatima, uz garantiran individualni pristup, možete obaviti lifting lica i drugih dijelova tijela, smanjiti ili ukloniti bore, strije, celulit, višak masnog tkiva, ali i dobiti uvid u cjelokupno stanje organizma.

Komentari