IZBOR LJEPOTE U VARAŽDINU

Upoznajte još dvije kandidatkinje za Miss supranational Varaždinske županije

Objavljeno: 20.05.2021. 08:16

Zadnja izmjena: 20.05.2021. 08:19

Nastavljamo s predstavljanjem kandidatkinja za izbor Miss supranational Varaždinske županije koji će se održati 12. lipnja:

"Moje ime je Karolina Petreković, imam 17 godina i dolazim iz Varaždina. Učenica sam 3. razreda likovne umjetnosti, modni dizajn. Društvena sam, vesela, uvijek spremna na nove izazove, te i ovo smatram jednim izazovom kroz kojeg ću se zabaviti i sklopiti nova prijateljstva. Vjerujem da će mi ostati u lijepom sjećanju. Na prijavu me potaknula moja ljubav prema ljepoti i modi.  Slobodno vrijeme provodim u teretani, druženju s prijateljima, u prirodi, putovanjima. Mlada sam, ali svijesna svojih želja i ciljeva koje ću ostvariti." 

 

"Ja sam Matea Kucljak, imam 18 godina, rođena sam i živim u Varaždinu. Moda, modeling i ljepota su zahvaljujući mojoj baki, koja se isto time bavila od mladosti, sastavni dio moga života od kad znam za sebe, pa mi kamere i fotografi uopće nisu strani i ne prestavljaju mi nikakav problem. Opisala bih se kao kreativnu osobu koja je već sa 5 godina dizajnirala i sašila svoju prvu haljinu. U budućnosti se želim nastaviti baviti modnim dizajnom i modelingom. Pohađam Srednju Strukovnu školu u Varaždinu smjer Modni dizajn. Slobodno vrijeme provodim u teretani ili druženju sa prijateljima. Vedra sam, zabavna i živahna osoba koja zna što želi u životu i odlučna je u tome. Sigurna sam da će mi ovo natjecanje ostati u lijepom sjećanju i da će biti zanimljivo."

U salonu LORELLA, na adresi Zagrebačka 87, Čakovec mozete pronaći vrhunski turski svečani program za različite prigode od broja 34 do broja 56, kao i novu lekciju turskih dizajnera za osobe koje vole biti drugačije od drugih.

Komentari