"girl power"

Ekskluzivan izvještaj iz Trogira: Miss Varaždinske i Miss Međimirske županije postale cimerice

Objavljeno: 04.06.2016. 09:34

Zadnja izmjena: 04.06.2016. 10:04

Iva Breški i Vanna Apostolski, kao jedne od 15 finalistica izbora za Miss Hrvatske 2016., nalaze se u Trogiru, gdje traju pripreme za ovaj izbor ljepote. Djevojke iz susjednih županija tamo su postale cimerice te, iako će se obje natjecati za titulu Miss Hrvatske 2016., u odličnim su odnosima. 

-S Miss Međimurske županije sam putovala ovamo te smo se već na putu sprijateljile i zbližile. Drago mi je da imam nekog uz sebe, lakše je. - priznala je Iva te dodala kako imaju različite mentore za izazove koji ih čekaju. To su intervju, top model, talent i sport.

-Slobodnog vremena nema puno, no obicno odmaramo, pijemo kavu i ćaskamo. Grad mi se sviđa, bila sam već ovdje tako da mi nije nepoznat. Ne znam za izlaske jer nemamo vremena za njih, nažalost! - kroz šalu ističe Miss Varaždinske županije

-U Trogiru je prekrasno ali i jako naporno. Cijeli dan nam je isplaniran i ispunjen različitim zadacima. Ujutro ustajemo svaki dan u 7, zatim imamo tjelovježbu, a nakon nje doručak. Zatim slijede različiti fotošutinzi, snimanja i slično.- kaže Vanna, a nadovezuje se na Ivinu izjavu kako slobodnog vremena nema puno. Ipak, kad ga ima, iskoristi ga tako da se druži s ostalim finalisticama. 

Izgleda da su se sve finalistice sprijateljile te da je u Trogiru odlična atmosfera. Sve cure se pripremaju za finalni izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2016., koji će se održati 17. lipnja u šibenskom Solarisu.

 

 

Komentari