Vodila se tijesna borba

ODABRALI STE! Ovo su trojica najzgodnijih domaćih političara - evo tko je odnio pobjedu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.10.2017. 20:01

Zadnja izmjena: 11.10.2017. 20:16

Foto: Arhiva

Ženski dio redakcije našeg portala predložio je deset najzgodnijih lokalnih političkih lica. Netko od njih možda vas je osvojio svojim njegovanim izgledom, netko očima, a netko osmijehom. Kako god, cijeli dan ste vjerno glasovali i izabrali političare koji vam se najviše sviđaju. 

Iako je Habijan od početka slovio za favorita jer je, znamo svi, i nacionalno poznat po svome dobrom izgledu i isklesanom tijelu kojeg ponosno pokazuje, čini se kako su se u političkim krugovima pojavila lica koja se Varaždinkama više sviđaju.

Do samog kraja u našoj se anketi vodila borba. Od ukupno 3736 glasova, pobjedu je odnio zamjenik načelnika Maruševca Mario Klapša, (32) s 29 % osvojenih glasova. Iako je do sada više bio prepoznatljiv u političkim krugovima SDP-a nego u široj javnosti, sigurni smo kako će ga od sada više pratiti ženski pogledi. 

 

Drugo mjesto u našoj anketi s 26 % glasova zauzeo je markantan zamjenik župana Robert Vugrin (44) iz Reformista koji je pokazao kako se svojim njegovanim izgledom može nositi i s puno mlađim muškarcima. Čini se kako je njegov tajanstveni osmijeh osvojio naše čitateljice.

 

U jakoj konkurenciji, HDZ-ovac Damir Habijan (35)  zauzeo je treće mjesto s 19 % vaših glasova te tako pokazao da ni nakon ovogodišnjih lokalnih izbora naše čitateljice nisu još uvijek zaboravile na njega. 

 

 

Komentari