najpoželjniji sugovornik

PAPRAZZO Čehok i Štromar ispod šatora na autosajmu

Objavljeno: 28.05.2017. 11:06

Zadnja izmjena: 28.05.2017. 12:12

Foto: Fotografija čitatelja

Od čovjeka kojega je lokalni establišment zaobilazio u širokom luku, Čehok je nakon gotovo dvostruke prednosti ostvarene u prvom krugu lokalnih izbora postao – ako još ne „najpoželjnija udavača“, onda zasigurno najpoželjniji sugovornik.

Uoči drugog kruga lokalnih izbora važno je biti u viđen u društvu možda trenutno najpopularnije osobe u gradu, pa smo tako ovih dana svjedočili njegovim brojnim susretima, od kojih je najviše odjeknulo njegov ovotjedni neformalni sastanak s Radimirom Čačićem na Korzu.

Iako su na početku i Čehokovi i Čačićevi ljudi rekli da je do zajedničkog pića u gradu usred bijela dana došlo slučajno, uskoro se na Čehokovoj Facebook stranici „Varaždinci za Čehoka“ pojavio status uz „smajlić“: „Za bolji Varaždin i županiju jedna neobavezna kavica“.

>>eTV Paparazzo: Čačić i Čehok na Korzu u razgovorima ugodnim - poruka prilično jasna?

>>Čačić: "Ništa neobično i neočekivano!" Čehok: "Doista slučajan susret, ali razgovarali smo..."

Jučer su evidentno otišli korak dalje kada je Željko Bunić obukao i majicu s natopisom „Čačić župan“, nakon čega „Čehokovci“ na istoj Facebook stranici napisali: „Naš Željko Bunić ostao je bez majice, nije mogao odbiti čovjeka koji je žarko želio Čehokovu majicu, Reformisti su uskočili i hvala im“.

>>FOTO : PROMENADA KORZO - Kišić na kavici, Čehokovi ''furaju'' Čačićevu majicu

Danas, upravo u ovim trenucima dobili smo fotografiju od našeg čitatelja ravno s varaždinskog autosajma, koji je zabilježio neformalno druženje Čehoka s Predragom Štromarom ispod šatora. Podsjetimo se, ovaj svojevrsni trend nalaženmja s Čehokom pokrenuo je ni manje ni više nego Alen Kišić koji se s Čehokom potajice našao još u svibnju prošle godine u odvojenoj prostoriji kafića u POS naselju.

Komentari