seksipil i stav, ima li što bolje

PHOTO SESSION David iz Varaždina osvojit će mušku manekensku scenu!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.10.2017. 20:54

Zadnja izmjena: 22.10.2017. 21:14

Foto: Viktor Hranić

Iako su se djevojke više puta našle ispred fotoobjektiva našeg fotografa, ovog puta na red je došao model David Cesarec, 22- godišnji Varaždinac koji se već dugo bavi ovim poslom, a sanja i o inozemnoj karijeri.

Nije ni čudno da David ima inozemne snove jer, sudeći prema fotografijama,zna kako održavati dobru formu, a nije mu strano ni malo golotinje - naravno, sve u svrhu dobre fotografije i umjetnosti.

Kako kaže, sestra ga je uvukla u svijet modelinga, a iako su mu tek 22 godine, već je radio kampanje za Varteks DiCaprio, revije za Amadeus i S'Oliver te još puno raznih photosessiona. Iako voli svoj posao, govori nam kako je u Hrvatskoj od modelinga ne može živjeti i otkriva svoje planove i snove: 

- Završio sam školu za elektroničara i mehatroničara i to bih volio raditi za početak da zaradim neke novce, a nakon toga želja mi je da se posvetim modelingu ili bih otvorio neku svoju firmu - otkriva nam David i dodaje kako je bitno u životu slijediti svoje srce i svoje snove bez obzira na sve. 

Želimo Davidu da i dalje hrabro korača pistama, ali onim životnim te da bude ustrajan u ostvarenju svojih želja.

Komentari