MISS SUPRANATIONAL

PHOTOSESSION Patricija Dimitrovski bori se za titulu najljepše djevojke u Hrvatskoj

Ovogodišnja titula Miss supranational Varaždinske županije pripala je Patriciji Dimitrovski...
Objavljeno: 22.06.2021. 09:33

Zadnja izmjena: 22.06.2021. 09:57

Foto: Luka Šalamun

Ove se godine u Varaždinu ponovno održao izbor za Miss supranational Varaždina i Varaždinske županije te je titula najljepše djevojke pripala 21-godišnjoj Patriciji Dimitrovski. Ona će se uskoro nadalje boriti u izboru za najljepšu djevojku Hrvatske.

Patricija Dimitrovski dolazi iz okolice Varaždinskih Toplica, a po struci je Tehničar zaštite osoba i imovine te to trenutno i radi. Kako nam je ispričala, svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi okružena svojim društvom, a smatra da je vrlo društvena i komunikativna osoba. 

- Na izbor za miss Varaždinske županije prijavila sam se, ponajprije, da steknem nova iskustva i poznanstva. Voljela bih više upoznati svijet mode i novi krug ljudi. Nadam se da ću napredovati te za koju godinu imati svoj modni butik. Konkurencija bila velika, a pobjedi se nisam nadala jer je svaka cura bila posebno lijepa. Na izboru za miss Hrvatske očekujem još veću konkurenciju - rekla nam je Patricija.

Inače, svjetski izbor za najljepšu djevojku Hrvatske u direktnom prijenosu prati više od 100 zemalja, a isto toliko predstavnica se bori za tu prestižnu svijetsku titulu. U samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja koreografije, stylinga, frizure, make up-a, inspicijencije i slično kako bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, sudionika i pokrovitelja.

   

Komentari