Tajanstveni obožavatelj

Lijepu političku aktivisticu na povratku s odmora u Varaždin dočekala poruka na automobilu - evo što je pisalo...

Objavljeno: 14.09.2016. 14:18

Zadnja izmjena: 14.09.2016. 14:52

Foto: Facebook

Katarina Pintač Pisar, voditeljica telekomunikacijskog centra u Varaždinu, politički angažirana u reformistima, u utorak navečer pri povratku s posla ostala je zatečena porukom tajanstvenog obožavatelja koju je podijelila i sa svojim brojnim prijateljima na Facebooku.

- Zgodna si, jako! – pisalo je na komadiću papira koji je tajanstvena osoba zakačila za brisač Katarininog automobila, na što je ona, sudeći barem prema statusu na njezinom Facebook profilu, ostala šokirana. Napisala je samo kratko: „Kad nađeš ovakvu poruku zakačenu za brisač od auta...“, i zaradila na desetke lajkova i reakcija svojih prijatelja.

„Kad jesi najljepša!“ i „Kad je tako!“ samo su neke od potvrdnih reakcija njezinih prijatelja na Facebooku, a bilo je i onih šaljivih poput: „I ja sam nedugo našao poruku na brisaču, kaznu od 100 kuna“. Inače, nije poznato koliko je trenutno Katarina politički angažirana, ali viđena je na nedavnom središnjem predizbornom skupu Koalicije za premijera u Varaždinu.

Dio ljetnog odmora sredinom kolovoza provela je dinamično, na Zrću i u Vodicama, odakle se stigla vratiti na vrijeme, da prošeće i ulicama Varaždina za vrijeme Špancirfesta. U nastavku donosimo nekoliko fotografija koje je u međuvremenu objavila na Facebooku, a koje broje i po više od stotinu lajkova i reakcija njezinih prijatelja.

 

Komentari