međunarodno natjecanje..

Plesačice plesno-manekenskog studija Lena osvojile 5 prvih mjesta na plesnom natjecanju u Rijeci

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.05.2018. 12:47

Zadnja izmjena: 07.05.2018. 12:49

Tower Centar Rijeka je ugostio Rijeka Dance Spektakl, tradicionalno natjecanje u kojem sudjeluju plesači iz Hrvatske i inozemstva. Jubilarno petnaesto izdanje poznate riječke plesne manifestacije okupilo je oko 400 plesača različite dobi koji su se žiriju i publici predstavili s više od devedeset plesnih točaka.

Plesne točke ocjenjivao je žiri u kojem su bili osvajači raznih državnih, europskih i svjetskih odličja. Plesno-manekenski studio Lena je ponovno oduševio publiku i žiri. Od ukupno prijavljenih 6 koregrafija, osvojili su 5 prvih mjesta, medalja i pehare najboljih od najboljih te jedno srebro.

U kategoriji ciciban grupa Dolls Star osvojila prvo mjesto sa najviše bodova u show dance kategoriji, te grupa Princes Star prvo mjesto i pehar u kategoriji balet od ukupno 35 koreografija. Sparkle Star osvojile su drugo mjesto u kategoriji djeca. Solo točka talentirane Zite Višnjic osvojila je prvo mjesto te naprosto oduševila sve prisutne, te prvo mjesto za duo junior u kategoriji hip hop. Starsice su pak osvojile prvo mjesto u kategoriji junior sa oriental točkom te zasjale i na naslovnici najčitanijeg riječkog Novog lista.

 

Komentari