nova sezona

Počinje nova sezona showa ''Ples sa zvijezdama'', jedan od mentora dolazi iz Varaždina

Piše: eMagazin

Objavljeno: 23.02.2022. 09:53

Zadnja izmjena: 23.02.2022. 09:56

Sve je spremno za novu sezonu emisije ''Ples sa zvijezdama'' na Novoj TV, a svoju priliku za borbu do pobjede dobit će i mladi Varaždinac Ivan Jarnec u ulozi mentora.

Iako još nije poznato s kojom će zvijezdom Jarnec plesati, poznato je 13 imena koja će se natjecati u novoj sezoni, a to su: Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec.

Ivan Jarnec plesom se počeo baviti 2007. godine, a 2012. pozvan je u reprezentaciju Hrvatske. Godinu kasnije, mijenja partnericu te počinje plesati pod slovenskom zastavom. Prvi put titulom državnog prvaka se okrunio 2013. godine. U tom razdoblju osvojio je još osam titula državnog prvaka Slovenije, a najbolje rezultate postigao je 2014. u Madridu i 2017. u Moskvi, plasiravši se u polufinale svjetskog prvenstva. Ulaskom u kategoriju odraslih, odmah postaje viceprvak države u standardnim plesovima, gdje se uvrstio u polufinale europskog kupa. 2019. godine odustaje od natjecateljskog plesa te se posvećuje radu s djecom.

Komentari