zanimljiv dan u varaždinu

FOTO: Tko je pokazao tetovažu, tko govorio o 'fušu' i tko je sve došao na otvorenje reciklažnog dvoriša

Objavljeno: 10.07.2017. 17:00

Zadnja izmjena: 10.07.2017. 18:52

Foto: Luka Šalamun

Danas počinje s radom posebno reciklažno dvorište vrijedno 4,5 milijuna kuna, čijem su otvarnju na Motičnjaku nazočile brojne osobe iz javnog života grada Varaždina i Varaždinske županije.

Neke - poput bivšeg gradonačelnika i župana Gorana Habuša i Predraga Štromara - nismo vidjeli neko vrijeme. Natalija Martinčević ponovno je otkrila svoju tetovažu na lijevoj ruci, a kneginečki i vidovečki načelnici Goran Kaniški i Bruno Hranić - sudeći prema fotografijama - čini se da su razgovarali o nekoj obojici zanimljivoj temi.

Župan Čačić je kasnio, a poslije prilično ekspresivno nešto tumačio ministru Ćoriću. Na Motičnjaku su se još našli Tomislav Kezelj, bivši direktor Varkoma, naš proslavljeni nogometaš Davor Vugrinec i brojni drugi - baš kako su službe Grada Varaždina i najavile.

- Ako nešto rušimo ili pregađujemo – što obično svi radimo u fušu, dobro je da ovdje možemo dovesti do 200 kila građevinskog otpada. Za to me puno građana pitalo. - bio je u svom govoru slikovit Čehok, opisujući sve karakteristike novootvorenog reciklažnog dvorišta.

>> eTV/FOTO: U Varaždinu otvoreno novo reciklažno dvorište vrijedno 4,5 milijuna kuna

>> Štromara smo pitali za komentar odlaska Vlašića iz Varkoma, Josipa Drevena iz HNS-a

Komentari