4. srpanja

Poznato varaždinsko okupljalište mladih Macuba bar ponovno otvara svoja vrata

Objavljeno: 26.06.2020. 14:02

Zadnja izmjena: 26.06.2020. 14:03

Poznato varaždinsko okupljalište mladih Macuba bar nakon nekoliko godina odmora ponovno otvara svoja vrata za subotnje zabave.

Macuba feelings većeri godinama su uveseljavale i glazbeno educirale mlade i bile su neizbježno mjesto izlazaka ekipe željne zabave uz gostovanja brojnih domaćih i inozemnih dj-a, stvorivši status cluba sa najboljom urbanom plesnom glazbom u Varaždinu i šire. Tjekom pandemije covida-19 poznati Varaždinski dj Pintha InDaHouse koji je bio i resident dj Macuba bara, Varaždince je uveseljavao serijalom Macuba Oldies Goldies mixeva koji su sadržavali plesne hitove iz zlatnog doba Macube i koji su izazvali nostalgične reakcije Varaždinaca za urbanom plesnm zabavom.

Stoga se house, funky i soulful ritmovi na koje se plesalo i uzivalo ponovno vraćaju u subotu 04.07.2020. na Macuba re-opening partyu na kojem će Pintha In DaHouse uveseljavati Varaždince svojim odabirom Oldies Goldies hitova uživo.

Svake subote očekujte zabave do jutra uz najbolju glazbu za koju će brinuti renomirana dj imena kao što su Dj Kay Zrill, Dj Happy B, Dj Nesho, Dj Pintha InDahouse i mnogi drugi, velika ponuda party pića i što je najvažnije veliku dozu onog pravog Macuba feelinga !
 

Komentari