regionalni izbor

Predstavljamo prve kandidatkinje za izbor Miss Supranational - upoznajte Mateu i Patriciju

Izbor za Miss Supranational Varaždinske županije će se održati 24.travnja u Hotelu Turist, a u nacionalno fnale idu dvije djevojke, pobjednica i prva pratilja. 

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.04.2019. 08:14

Zadnja izmjena: 03.04.2019. 08:15

Izbor za Miss Supranational Varaždinske županije će se održati 24.travnja u Hotelu Turist, a u nacionalno fnale idu dvije djevojke, pobjednica i prva pratilja. 

Važno je napomenuti da svjetski izbor u direktnom prijenosu prati više od 100 zemalja, a isto toliko delegiranih predstavnica se bori za tu prestižnu svijetsku titulu.U samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja koreografije, stylinga, frizure, make up-a, inspicijencije i sl. kako bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, učesnika i pokrovitelja. Predstavljamo prve finalistice:

'' Ja sam Patricija Kosec. Imam 18 godina, pohađam Srednju strukovnu školu smjer modni tehničar. Nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja željela bih upisati tečaj za vizažista i baviti se šminkanjem te ući u svijet mode. Obožavam modu, a želja mi je probiti se što više u svijet mode.  Smatram sebe kao pozitivnu i vedru osobu koja će pomoći ljudima u teškoj situaciji, jedina mana mi je tvrdoglavost. Uvijek sam nasmijana, spremna za nova iskustva.''

 

''Ja sam Matea Vuković. Imam 18 godina. Pohađam Srednju strukovnu školu, smjer Tehničar zaštite osoba i imovina. Slobodno vrijeme provodim s obitelji i prijateljima. Volim putovati i sklapati nova prijateljstva. Najveća mana mi je sramežljivost, a vrlina optimističnost.''

 

Snimanje je bilo u poznatom varaždinskom salonu Lara by Zanetti koji vec 14 godina uspješno radi, u Merlićevoj 1. Salon Lara se može pohvaliti besprijekornom uslugom zahvaljujući stručnosti tima pod vodstvom kreativne vlasnice Lare.Zahvaljujući redovitom pohađanju seminara u europskim metropolama ,stručnost, ugodna atmosfera su razlog što klijenti imaju potpuno povjerenje u stručnost osoblja. Salon Lara je partner izbora te će svim finalisticama raditi frizure na izboru 24.travnja.

Komentari