moda na dječjoj olimpijadi

Isklesano tijelo, mornarska majica i preplanuli ten - šef gradskog HDZ-a imidžem ne prestaje plijeniti pažnju

Objavljeno: 04.09.2016. 19:12

Zadnja izmjena: 04.09.2016. 19:19

Još jedan vruć ljetni dan pogodovao je 2. Dječjoj olimpijadi u Gojancu na čijem su se otvorenju našli i Anđelko Stričak, predsjednik županijskog HDZ-a  te predsjednik varaždinskog HDZ-a, Damir Habijan, koji i dalje njeguje svoj osebujan modni ukus.

Na otvorenju 2. Dječje olimijade u Gojancu modnu je osviještenost iskazao majicom u nikad zastarjelom mornarskom stilu. Na tamno plavoj majici bez rukava, boje mora namreškanog burom, isticao se uzorak bijelog sidra.

Iako boja majice asocira na namreškano more, to svakako nije bio slučaj kod Habijana - majica je bila ravna i pripijena, a time je automatski pokazao i atletsku građu tijela.

Kad smo već kod mora, i bure (pošto je ovo ljeto nije nedostajalo na Jadranu), čini se da je Habijan ulovio onih par ljetnih dana za odmor u priobalju, sudeći barem prema lijepoj preplanulosti koja se isticala uz već navedeni modni dodatak. 

Naravno, sve ovo oko vremena i načina korištenja odmora su samo pretpostavke, kao i način dobivanja ovako lijepog tena, ali ono što je sigurno je da Habijan i dalje plijeni poglede svoji modnim stilom.

 

Komentari