Pjevač bez komentara

Slovenac Galini za nastup u svom klubu pred svima nudio - vlastitu suprugu

Objavljeno: 28.04.2016. 10:22

Foto: Facebook

Juraj Galina, pjevač zabavne glazbe i radijski voditelj iz Novog Marofa, nastupio je protekle subote kao gost kraljeva zabave u varaždinskoj Areni, međutim taj koncert neće pamtiti samo kao „ispunjenje dječačkog sna“, kako je uoči nastupa izjavio za eVaraždin.

Naime, kako doznajemo, nakon što je Galina sišao s bine, njegovom društvu u backstageu pridružio se vlasnik jednog slovenskog noćnog kluba zajedno sa svojom suprugom i, kako Galina često nastupa u Sloveniji, ponudio mu gažu u svom klubu.

Ništa ne bi bilo sporno, da mu cijena nastupa nije bila previska. Tada je na iznenađenje svih prisutnih Galini ponudio da mu razliku u cijeni nadoknadi njegova supruga. „Jasno je kako!“, otkrila nam je osoba koja je svjedočila prizoru u backstageu varaždinske Arene.

Bez komentara

- Mislili smo da se šali, dok ga nije pozvao na stranu. Tada je razgovor postao neugodan, a najviše nas je začudila njegova supruga koja se samo smješkala. Nismo znali kamo bi od neugode gledali – doznajemo od izvora, a da je spomenuto istina Galina je neizravno potvrdio na Facebooku.

- Lijep doživljaj, no najviše ću pamtiti jednu nemoralnu ponudu bračnog para iz Slovenije. To mi se još nije dogodilo... – opisao je Galina svoj subotnji nastup na Facebooku profilu, no na naš poziv, događaj nije želio komentirati.

Komentari