Upoznajte ih

Stela i Patricija žele biti nove Miss Supranational Hrvatske

Za izbor Miss Supranational Varaždinske županije koji će se održati 24. travnja u Hotelu Turist, u nacionalno finale idu dvije djevojke, pobjednica i prva pratilja.
Objavljeno: 16.04.2019. 18:45

Zadnja izmjena: 16.04.2019. 18:49

Za izbor Miss Supranational Varaždinske županije koji će se održati 24. travnja u Hotelu Turist, u nacionalno finale idu dvije djevojke, pobjednica i prva pratilja.

U samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja koreografije, frizure, stylinga, make up-a i slično kako bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, sudionika i pokrovitelja. Nastavljamo s predstavljanjem finalistica:

Patricija Brezak "Imam 17 i pol godina. Pohađam Srednju Strukovnu školu Varaždin, smjer mesar. U slobodno vrijeme se bavim crtanjem,jahanjem i sportom volim se i pozabavit modom.Za sebe mogu reći da sam kreativna,povučena,iskrena osoba i uvijek spremna pomoći. Moje mane su tvrdoglavost i jaka emotivnost. Veselim se novom iskustvu i sklapanju novog prijateljstva."

"Zovem se Stela Lovrenčić. Dolazim iz jednog mjesta blizu Ludbrega. Pohađala sam graditeljsku,prirodoslovnu i rudarsku školu,završila sam za arhitektonskog tehničara. Trenutno sam prva godina studija na Sveučilištu Sjever,smjer graditeljstvo. Voljela bi u bućnosti baviti se dizajnom interijera, a usput i modelingom. Za sebe bi rekla da sam vedra i pozitivna osoba, a ponekad i tvrdoglava.D jevojke su nosile predivne kreacije iz nove kolekcije proljece-ljeto poznatog branda A.R.M. dizajna, te nakit by Marta Andročec iz Cakovca koji su ujedno i sponzori izbora.Djevojke ce sminkati vlasnica salona Satisfied-Viktorija-radim makeup gdje imam iza sebe mnoštvo zadovoljnih klijentica, te priliku traženu da prenesem svoje znanje. Vršim i usluge uljepšavanja što tijela, lica i noktiju. Svoj posao radim sa velikim srcem gdje nakraju imam odlične rezultate."

Modni brend A.R.M. dizajn hrvatski je proizvod, a kreatorica i vlasnica brenda je Ivana Pozvek. A.R.M. dizajn na tržištu je više od godinu dana i naišao je na velike simpatije kupaca pa stoga svakih nekoliko mjeseci izlazi nova kolekcija. Svaka kolekcija nudi nešto novo i drugačije, ali s prepoznatljivom linijom koju kupci odmah prepoznaju. Posve jednostavne i ležerne kreacije osnovno su obilježje svih modela odjeće izrađenih od finog pamuka koji svima lijepo pristaje, a ujedno je i zahvalan za održavanje. Uz pamuk, u ponudi su i ostali materijali kao što su viskoza, traper, pliš . Modeli se mogu nositi u svakodnevnim, ali i posebnim prigodama što ovisi o mašti klijentice i o modnim dodacima koje uz model kombinira. Širok spektar boja omogućuje izbor pa klijentice željeni model mogu odabrati u bojama koje su u ponudi. Kreatorica je mislila na sve stoga se odabrani modeli mogu naručiti u bilo kojoj veličini što je osobito privuklo kupce plus size modela. Sve su kreacije udobne i upravo zato ih sve više žena bira.

Komentari