špancirfest 2022

Što vas od koncerata i predstava na Špancirfestu očekuje u nastavku tjedna?

Današnji stand up 'Oženjeni' seli se iz Vile Bedeković u malu dvoranu Arene Varaždin, dok vas sutra kod Vile Bedeković očekuje predstava 'Dobra večer, došao sam po vašu kćer'

Piše: eMagazin

Objavljeno: 22.08.2022. 14:40

Zadnja izmjena: 22.08.2022. 14:40

Protekao je i prvi vikend Špancirfesta, a posjetitelji su se dobro zabavljali uz koncerte na glavnoj PAN pozornici kao i kod Vile Bedeković. Ništa manje zanimljivi nisi bili ni sjajni ulični performeri kao ni druženja u vinskom gradu.

Današnji stand up 'Oženjeni' seli se iz Vile Bedeković u malu dvoranu Arene Varaždin, dok vas sutra kod Vile Bedeković očekuje predstava 'Dobra večer, došao sam po vašu kćer'. Osim standardnih programa i lokacija koje građani mogu posjetiti, program se u srijedu nastavlja sa Vlatkom Štamparom i njegovim nastupom kod Vile Bedeković, dok vas u četvrtak čeka predstava 'Idemo uživo' i koncert Dubioze Kolektiv.

U petak pak na glavnu pozornicu dolazi S.A.R.S, dok ćete se kod Vile Bedeković nasmijati uz predstavu 'Beba'. Posljednja dva dana, subota i nedjelja rezevirani su za Neon Iglu i Massima, dok festival zatvara LET 3 te Božo Vrećo i Vatra kod Vile Bedeković.

 

Komentari