regionalni izbor

Tajana Pirc iz Svetog Đurđa želi biti nova Miss Supranational Hrvatske

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.04.2019. 09:54

Zadnja izmjena: 14.04.2019. 09:54

Izbor za Miss Supranational Varaždinske županije će se održati 24.travnja u Hotelu Turist, a u nacionalno fnale idu dvije djevojke, pobjednica i prva pratilja. 

U samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja koreografije, stylinga, frizure, make up-a, inspicijencije i sl. kako bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, učesnika i pokrovitelja. Nastavljamo s predstavljanjem finalistica:

'' Moje ime je Tajana Pirc, imam 20 godina. Dolazim iz Svetog Đurđa, kraj Ludbrega. Završila sam Srednju strukovnu školu smjera Tehničar zaštite osoba i imovine te nastavila obrazovanje i trenutno sam studentica druge godine cestovnog prometa u Rijeci.  Sebe bi opisala kao vrlo suosjećajnu, optimističnu i marljivu osobu te ostvarivanjem svojih ciljeva i stjecanjem novih iskustava nastojim postati najbolja verzija sebe. ''

Auto centar Kos ovlašteni koncesionar za prodaju i servisiranje vozila marke Renault, Dacia, Nissan i Mazda, nalazi se na lokaciji Varaždin, Cehovska 18 i Koprivnica, Braće Radić 44. Posluju od 2006 godine te su specijalizirani za prodaju novih i rabljenih vozila, servisiranje vozila, posjedujemo suvremenu limariju i lakirnicu, praonicu vozila i sve potrebno za kupnju i njegu vozila.

U sklopu predstavljanja i priprema za nadolazeći izbor Miss Supranational, kandidatkinje su posjetile i poznati varaždinski restoran Angelus, nadaleko poznat po svojoj mediteranskoj kuhinji te toploj i ugodnoj atmosferi.

 

Angelus je restoran koji nastoji uvijek potrebe i želje svojih gostiju zadovoljiti izborom kvalitetnih i svježih namirnica, odnosno raskošnom ponudom tjestenina, rižota, salata i slastica. Vrhunskom izboru jela treba pridodati najbolji izbor pizza u gradu.

Komentari