izbor ljepote

Upoznajte Taru Žulić, kandidatkinju za ''Miss Beauty'' Varaždinske županije

Piše: eMagazin

Objavljeno: 27.05.2022. 18:20

Zadnja izmjena: 27.05.2022. 18:33

Nastavljamo s predstavljanjem kandidatkinja za izbor ''Miss Beauty''  koje se održava 11. lipnja 2022. godine u Glazbenoj školi Varaždin.

Zovem se Tara Žulić, imam 20 godina te dolazim iz Lepoglave. Završila sam srednju Medicinsku školu te radim kao medicinska sestra u bolnici Klenovnik. U slobodno vrijeme bavim se odbojkom, volim putovanja i upoznavati nove ljude. Visoka sam 169 cm te se smatram vrlo društvenom osobom. Uvijek spremna za nove životne avanture, a ovaj izbor gledam kao veliko novo iskustvo i novu stranicu u životu.

Snimanje je bilo održano u Auto-centru Kos. Auto centar Kos u Cehovskoj 18, Varaždin ovlašteni je koncesionar za prodaju i servisiranje vozila marke Renault, Dacia, Nissan i Mazda. Poslujemo od 2006 godine te smo stekli povjerenje za kupnju i održavanje vozila u našoj Varaždinskoj, Međimurskoj te Koprivničko-Križevačkoj županiji u kojoj smo ponovno otvorili poslovnicu 2018 godine. Stalnim usavršavanje, praćenjem trendova u auto industriji cilj nam je zadovoljit sve potrebe naših kupaca te se veselimo novim kupcima koji su nam dali povjerenje, te smo im na usluzi kompletnim timom od 50 zaposlenika.

 

Komentari