vrh rock scene u varaždinu

TBF-ovci najavili koncert u varaždinskoj Areni, a imaju i jedan poseban zahtjev...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.10.2017. 18:16

Zadnja izmjena: 16.10.2017. 18:31

Najveća imena hrvatske rock scene, Hladno pivo, Urban & 4 i TBF na jednom mjestu zasigurno su dobar poziv svim Varaždincima da u petak 27. listopada dođu u varaždinsku Arenu i uživaju u ovom dugooočekivanom spektaklu. 

Gledajući unatrag tri godine, ovo je već treći puta da TBF-ovci dolaze u Varaždin, a uoči ovog koncerta pitali smo ih što može varaždinska publika očekivati u Areni.

- U Arenu dolazimo u standardnoj vokalno-instrumentalnoj postavi, svirat ćemo manje više standardan set pjesama koje ljudi znaju i vole te ćemo pokušat ćemo pružiti publici maksimum svega što TBF jest u zadanim okvirima - poručili su iz TBF-a i dodali kako su tražili od organizatora da odvrne grijanje do kraja da se mogu skinit u kupaće gaćice

Kako su nam rekli, publika sa sjevera Hrvatske ne razlikuje se previše od splitske publike, ali je trema uvijek veća kada sviraju u Splitu jer se ipak kako kažu, najteže dokazat  pred svojim sugrađanima. 

Inače, osim nekoliko Porina, TBF-ovci su baš kao i ostala dva banda vlasnici Crnog mačka, nekad prestižnog natjecanja za kojim i TBF-ovci danas žale. 

- Rijetko tko žudi za nagradom da bi je nosio oko vrata po gradu već takve manifestacije daju povod medijima da upere kamere i mikrofone u naša djela. Utoliko je i nama pomoglo dobijanje nagrada i nisu nam mrske,  ali da paralelno s njima nismo dobili i naklonost publike ne bi značile apsolutno ništa - poručili su dečki

 

 

 

 

Komentari