ljubav je u zraku

FOTO Ovo je 11 najpoznatijih parova na našoj društveno- političkoj sceni

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.11.2018. 18:46

Zadnja izmjena: 11.05.2020. 16:09

Foto: Arhiva

Neki od ovih parova zajedno su već dvadesetak godina, neki su u braku tek nekoliko godina, a neki ''ljubuju'' tek nekoliko mjeseci, no jedno im je zajedničko - oni su najpoznatiji i najzanimljiviji parovi na varaždinskoj društveno - političkoj sceni.

Zbog svojih funkcija i političkog angažmana neki parovi se često zajedno pojavljuju na društvenim događanjima, dok su neki svoju vezu (ne) uspješno skrivali kao zmija noge. Neki su pak jedva čekali da se zaljube, pa su svoju vezu odmah obznanili javno na društvenim mrežama.

1. VALERIJA I TOMISLAV PALJAK

Jedan od najpoznatijih parova na sceni su Paljakovi - dožupan Tomislav i ravnateljica OŠ Petrijanec, Valerija koji su zajedno od svojih srednoškolskih dana. Roditelji su četvero djece i nikada nisu skrivali činjenicu da im se prvo dijete rodilo još kada je Valerija bila učenica, a njezin tadašnji dečko Tomislav - student.

 

2. MARIO HABEK I JELENA TOTH

Saborski zastupnik Mario Habek i direktorica Turističke zajednica Grada Varaždina Jelena Toth svoju su vezu dugo skrivali od očiju javnosti, no naposlijetku su ''posustali'' prošle godine u kolovozu kada su se odlučili pojavljivati zajedno u javnosti i od tada su na svakom društevnom događanju - nerazdvojni. 

3. IVAN I ANAMARIJA MASTEN - ČEHOK

Varaždinski gradonačelnik i zamjenica općinskog državnog odvjetnika u braku su već dugi niz godina i roditelji su dvije kćeri. Iako se gradonačelnikova supruga ne voli previše medijski eksponirati, uvijek se zajedno pojavljuju na događanjima i koncertima, a čini se kako i u njihovom slučaju vrijedi izreka da ''iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena''.

5. NATALIJA I MARIO MARTINČEVIĆ

Iako se o suprugu posebne savjetnice župana vrlo malo zna, na društvenim događanjima u gradu uvijek pravi društvo svojoj supruzi. Natalija i Mario roditelji su jednog sina, a sudeći prema fotografijama na društevnim mrežama, u slobodno vrijeme obitelji voli zajedno putovati. 

 

6. ALENKA I ANĐELKO STRIČAK

Lijepu suprugu saborskog zastupnika zapazili smo prvi puta kada su se zajedno pojavili na Thomsonovom koncertu u Areni u studenom prošle godine. Alenka je inače po struci magistrica primarnog obrazovanja i ekonomije i inače nema običaj nazočiti političkim događanjima, a zajedno smo ih imali prilike vidjeti na dočeku izbornika Dalića ovo ljeto.

 

7. ALEN I MARTINA LACKOVIĆ - RUNAC

Predsjednik županijske skupštine, direktor Parkova i predsjednik Zajednice sportskih Udruga Grada Varaždina sa suprugom Martinom u braku je dugi niz godina, a zajedno odgajaju dvojicu sinova. Gospođa Runac ne pojavljuje se često u medijima, no ipak na najvažnijim društvenim zbivanjima uvijek je u pratnji svoga supruga. 

 

 

8. BLAŽENKA I PREDRAG ŠTROMAR

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja i supruga Blaženka roditelji su dvije kćerkice,a zajedno smo ih vidjeli na otvorenju Baroknih večeri u katedrali gdje smo uspjeli napraviti jednu njihovu zajedničku fotografiju. Ipak,ministra je očito ponijela atmosfera sa Svjetskog prvenstva u Rusiji pa je tako ljetos često na društvenim mrežama objavljivao zajedničke fotografije navijanja za naše nogometaše.

 

9. SINIŠA JENKAČ I ZAGORKA MINTAS

Gradonačelnik Novog Marofa i direktorica upravljanja poslovnim odnosom za klijente poduzetničkog bankarstva u Zagrebačkoj banci zajedno su već dugi niz godina, no rijetko kada ih se može vidjeti zajedno u javnosti. Ipak, u rujnu su zajedno prisustvovali domjenku nakon otvorenja Baroknih večeri u atriju Starog grada, a budno oko našeg fotografa nedavno ih je ''ulovilo'' ih na Korzu u šetnji.

10. ROBERT I MATEJA VUGRIN

Supruga dožupana Roberta Vugrina, inače po zanimanju medicinska sestra do sada je bila nepoznata široj javnosti, a ovaj par zajedno je već dugi niz godina i roditelji su jedne djevojčice. Osim što su zajedno izašli na domjenak nakon otvaranja Baroknih večeri, Vugrinovi su prošle subote ''uhvaćeni'' u TTS-u u noćnom izlasku. 

11. JAN I VIKA KEREKEŠ

2015. godine Jan i Vika su nakon dugogodišnje veze koja je započela još u gimnaziji stupili u brak, a svoje su gnijezdo savili upravo u Varaždinu. Diplomirana novinarka i glumac te frontman grupe ''Cold Snap'' imali su vjenčanje ''ko iz filma'' i nadamo se da će njihova bajka potrajati još dugo vremena.

Komentari