samo jedan dan do izbora...

Tomislav Vrbanec kreirao parfem ekskluzivno za finalistice Miss Supranational

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.04.2018. 18:18

Zadnja izmjena: 26.04.2018. 18:18

Foto: Luka Šalamun

Vlasnik Hrvatske Parfemske Kuće Tomislav Vrbanec, certificirani parfumer obrazovan u Francuskoj, danas se u plesno-manekenskom studiju "Lena" družio s finalisticama subotnjeg izbora za Miss Supranational, koje je upoznao s procesom proizvodnje individualiziranih parfema.

Kako sve ne bi ostaloj na pukoj priči, Vrbanec je u skladu s vlastitim postulatom – stvoriti parfem na zahtjev klijenta – kreirao i poseban parfem prigodom subotnjeg izbora za miss koji je djevojke, ali i organizatorciu Lenu Radanoviću, naprosto oduševio.

- Drago mi je da su djevojke oduševljene, u tome sam uživao barem toliko koliko će one uživati u ovom ekskluzivnom parfemu. Iznenadilo me koliko su zanimanje pokazale za proces proizvodnje parfema u našoj tvornici, što je samo znak da sve više nas živi u skladu sa svjetskim trendovima, a to su na beauty sceni – individualizirani parfemi – rekao je Vrbanec.

Inače, Vrbanec parfeme kreirai proizvodi za najrazličitije prigode, a svakako jedna od najčešćih su vjenčanja. Priču o ovom zanimljivom muškarcu pogledajte, ako još niste, u našem eTV prilogu, kada smo s njime proštali Korzom...

 

Komentari