u novoj vesi

Mateja je frizirala Božu Vreću, a sada joj se ostvario i drugi san - otvorila je svoj frizerski salon

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.11.2019. 08:56

Zadnja izmjena: 05.11.2019. 09:01

U subotu se otvorio jedini frizerski salon u Novoj Vesi u Općini Petrijanec - Royal M- frizerski boutique salon, a vlasnica je Mateja Ljubek koja je inače u sklopu Špancrifesta frizirala Božu Vreću dok joj se njena kolegica pridružila joj u salonu sa uređenjem noktiju i makeup-om.

Nakon završene Srednje Strukovne škole u Varaždinu i usavršavanja kod mentorice, otišla je raditi u frizerski studio „Glamour“ i kasnije u frizerski atelier „Urban Baroque“. Kako napominje Mateja, 2017.godine bila je dovoljno spremna da otvori svoj vlastiti posao te je iste godine položila i majstorski ispit.

- Važno mi je da naglasim kako se u mom boutique-u nalazi i beauty lounge „LuMar Diamonds“. Beauty lounge posjeduje Mihaela koja će pružati usluge šminkanja, izrade noktiju i ugradnje trepavica. Zajedno želimo ostvariti svoje snove pa se nadamo uspješnom partnerstvu - rekla je Mateja te zahvaljuje cijeloj svojoj obitelji, rodbini, prijateljima, susjedima, klijentima i Općini Petrijanec na pomoći koju su joj pružali.

Komentari