spektakl u marofu

Neda Ukraden uoči koncerta u Novom Marofu: "Biti će starih i novih hitova i izrazito se veselim"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.11.2018. 17:12

Zadnja izmjena: 12.11.2018. 19:34

Već smo pisali o tome kako su Goran Gaić i Alen Horvat, dva poznata novomarofska ugostitelja osnovali zajedničku tvrtku te kako od prosinca kreću u organizaciju velikih koncerata koji će se održavati u novomarofskoj sportskoj dvorani.

Koncept koji će ponuditi ponajviše nalikuje na ponudu najekskluzivnijih zagrebačkih noćnih klubova, a riječ je o tome da publiku očekuje osmosatna zabava koja uključuje DJ-a i dva izvođača, od kojih je glavna zvijeda uvijek jedno od TOP 10 imena hrvatske estrade. Prvi su na redu Neda Ukraden i grupa Vigor 22.prosinca, a uoči koncerta popričali smo s Nedom i pitali je kakav spektakl sprema za publiku. 

 <<Neda Ukraden i grupa Vigor zabavljat će publiku u novomarofskoj sportskoj dvorani u prosincu >>

Kako nam je rekla Neda, već je i prije nastupala u Marofu, naš kraj i publika joj je izrazito draga te najavljuje jednu spektakularnu feštu sa starim i novim hitovima, a ovakav koncept koncerta joj se sviđa.

- To je neko cjelovečernje druženje, a ne neki klasični koncert. To će biti super, jedan predbožićni ugođaj i ljudi su u nekom posebnom raspoloženju - rekla nam je Neda i dodala kako se izrazito veseli koncertu s grupom Vigor.

Inače, Neda će u svibnju iduće godine nastupiti na European Music Festu 2019. u Las Vegasu. Američki organizatori pozvali su ju na prijedlog Rumunjske televizije, a na bini će između ostalog biti i s Enrique Iglesiasom. Kako kaže Neda, nitko s ovih prostora nije nastupao na takvoj manifestaciji. 
 

 

 

 

 

Komentari