izbor ljepote u varaždinu

Upoznajte kandidatkinje za Miss supranational Varaždinske županije

Piše: eMagazin

Objavljeno: 15.05.2021. 07:41

Zadnja izmjena: 15.05.2021. 07:41

Predstavljamo vam prve dvije kandidatkinje za izbor Miss supranational Varaždinske županije:

''Zovem se Iva Ivanagić, dolazim iz Sračinca. Imam 21 godinu, završila sam gimnaziju i trenutno sam studentica na trećoj godini Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu. Veoma sam komunikativna i društvena osoba te sam se na izbor prijavila kako bih stekla novo iskustvo i poznanstva''.

''Zovem se Patricija Dimitrovski, dolazim iz okolice Varaždinskih Toplica. Imam 21.godinu. Završila sam četverogodišnju školu " tehničar zaštite osoba i imovine i trenutno radim u svojoj struci. Društvena sam i komunikativna osoba te rado svoje slobodno vrijeme provodim u okruženju prijatelja. Prijavila sam se da se iskusim u nečem novom te da upoznam svijet mode, i novi krug ljudi. Nadam se da ću napredovati te za koju godinu imati svoj modni butik''.

Modni dizajn Snježane Radev, brenda pod nazivom Brokat  djeluje 10 godina. Preciznim šivanjem i stvaranjem svake odjevne kombinacije počevši od unikatnih svečanih haljina, vjenčanica i unikatnih odjevnih predmeta , stvorene za gala večere, vjenčanja , kulturne manifestacije,te modne revije .Naš brend ukazuje na važnost kvalitetnog rada i stavljanja fokusa na detalje.Modni dizajn uključje rad sa svilom, čipkom i ostalim  raznovrsnim materijalima. Modni salon Brokat se nalazi na adresi Sračinec, Braće Radića 1 .

Komentari