hotel turist, 21.lipnja

Upoznajte Manuelu Divjak, kandidatkinju za izbor za Miss Supranational

Objavljeno: 19.06.2020. 08:46

Zadnja izmjena: 20.06.2020. 08:42

Nastavljamo sa predstavljanjem kandidatkinja za izbor za Miss Supranational Varaždinske županije. Izbor će se održati 21.lipnja u Hotelu Turist u Varaždinu.

Ja sam Manuela Divjak. Imam 19 godina. Dolazim iz predgrađa Varaždina, Hrašćice. Završila sam Gospodarsku školu u Varaždinu, smjer upravni referent. Planiram upisati Policijsku akademiju u Zagrebu. U slobodno vrijeme volim crtati i peći razne kolače. Za sebe mogu reći da sam vrlo komunikativna, otvorena, iskrena osoba koja je uvijek spremna pomoći. Kao manu bih istaknula brzopletost. Najveća radost u mom životu je moja obitelj koja bez obzira na sve uvijek stoji uz mene. 

Za frizure misica zaslužan je frizerski salon Lara by Zanetti i beauty studio Glam. Frizerski salon Lara već 14 godina uspješno radi, u Merlićevoj 1. Salon Lara se može pohvaliti besprijekornom uslugom zahvaljujući stručnosti tima pod vodstvom kreativne vlasnice Lare Radanović.Zahvaljujući redovitom pohađanju seminara u europskim metropolama, stručnost, ugodna atmosfera su razlog što klijenti imaju potpuno povjerenje u stručnost osoblja.

Novootvoreni centar za estetiku i oblikovanje NYCE - New You Esthetic Center u Varaždinu na adresi Ivana Kukuljevića 35, vodi dr. med. Sanja Trivunović, liječnica opće i holističke medicine te doktorandica nutricionizma. Centar nudi i estetske i medicinske tretmane, a opremljen je najnovijom vrhunskom tehnologijom. Iz područja estetike tu su IPL i HIFU aparati, aparat 9 u 1 (za kavitaciju, tretmane radiofrekvecijom i vakuumom, a sadrži i lipolaser te ultrazvučne sonde), aparat za dijamantnu mikrodermoabraziju i hidrodermoabraziju te zlatna žlica. Iz medicinskog dijela centra izdvajaju aparaturnu limfnu drenažu, Tanita vagu – profesionalni segmentni analizator sastava tjelesne mase, a posebno bismo istaknuli mikroskop za Darkfield analizu žive kapi, aparat Introspect 11 za non-linearnu dijagnostiku te aparat za RIFE frekventnu terapiju.

 

Komentari