show na novoj tv

Varaždinac Ivan Jarnec među mentorima u Plesu sa zvijezdama: Trebamo vašu potporu

Piše: eMagazin

Objavljeno: 13.03.2022. 09:35

Zadnja izmjena: 13.03.2022. 09:35

Prošle nedjelje na Novoj TV krenula je nova sezona showa 'Ples sa zvijezdama', a jedan od mentora je i Varaždinec Ivan Jarnec koji pleše sa poznatom slastičarkom Ivanom Čuljak.

Prošle nedjelje su Ivan i Ivana plesali Cha cha cha i u prvoj emisiji nije ispao ni jedan par, no već ove nedjelje jedan će par biti eliminiran. 

- Trebam potporu cijele županije. Glasati se može na broj koji bude napisan na ekranu ili preko aplikacije Dnevnik.hr. Aplikacija je besplatna, uđe se u sekciju PSZ (Ples sa zvijezdama) i tokom live emisije se može glasati s jednog uređaja 5 puta - rekao je Ivan i ovim putem pozvao sve građane da gledaju današnju emisiju. 

Ivan Jarnec plesom se počeo baviti 2007. godine, a 2012. pozvan je u reprezentaciju Hrvatske. Godinu kasnije, mijenja partnericu te počinje plesati pod slovenskom zastavom. Prvi put titulom državnog prvaka se okrunio 2013. godine. U tom razdoblju osvojio je još osam titula državnog prvaka Slovenije, a najbolje rezultate postigao je 2014. u Madridu i 2017. u Moskvi, plasiravši se u polufinale svjetskog prvenstva. Ulaskom u kategoriju odraslih, odmah postaje viceprvak države u standardnim plesovima, gdje se uvrstio u polufinale europskog kupa. 2019. godine odustaje od natjecateljskog plesa te se posvećuje radu s djecom.

 

Komentari