dino merlin

Večeras u Varaždinu veliki spektakl! U Areni nastupa jedna od najvećih regionalnih zvijezda

Piše: eMagazin

Objavljeno: 03.12.2022. 08:55

Zadnja izmjena: 03.12.2022. 08:55

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Dino Merlin večeras nastupa u varaždinskoj Areni. Merlin je rasprodao sve ulaznice na koncertnoj turneji po Hrvatskoj, a odlučio je u ovom dijelu turneje dodati i Varaždin.

Što se tiče ulaznica, one su rasprodane u samo par dana nakon što su puštene u prodaju. Podsjetimo, Dino Merlinu je ovo četvrti put da nastupa u varaždinskoj Areni, a posljednji put su Varaždinci u koncertu mogli uživati 2018.godine. Činjenica da se Varaždin često nađe na karti Merlinovih koncerta samo pokazuje povezanost između popularnog autora i našeg grada što je i sam potvrdio u intervjuu za eVaraždin.

- Danas kad sam prolazio gradom svi su bili užurbani i to me podsjetilo na Švedsku. Na jednu šetnicu gdje je stajala žena sa psima gledajući na sat, no kada je ugledala nas koji smo trebali proći - pomaknula se u stranu i sve nas vrlo srdačno pozdravila. Danas u svijetu ima hiljadu mogućnosti za obrazovanje, međutim vrlo malo je ljudi koji su naučili pristojnost, a upravo to sam povezao s Varaždinom. Možda je to staromodno, ali to je ljudska ultima - rekao je u svom prepoznatljivom stilu Merlin i još jednom dokazao kako je njegov život sada "Švicarska" i kako na vrhu uvijek ima mjesta ako se krene sa - dna! - rekao je tada Merlin.

Komentari