veliki koncert

Velika regionalna zvijezda Saša Matić dolazi u Čakovec

Objavljeno: 17.01.2023. 17:53

Zadnja izmjena: 17.01.2023. 17:57

Po prvi puta u Čakovec dolazi jedan od najboljih vokala ovih prostora Saša Matić! Miljenik regije Saša Matić razveseliti će sve ljubitelje svoje glazbe velikim spektaklom!

Po prvi puta dolazi u naš kraj i upravo zato se pripremite za nezaboravan koncert u petak, 28. travnja 2023. u dvorani graditeljske škole Čakovec.

Za njegove nastupe nerijetko se traži ulaznica više, a uskoro će nas počastiti bezvremenskim hitovima koji ga već duži niz godina sigurno drže na samom vrhu regionalne glazbene ljestvice.

Njegov glas osvojio je i okuplja brojne obožavatelje, a hitovi poput "More tuge", "Sto svirača", "Idemo andjele", "Poklonite mi nju za rođendan" i brojni drugi ne prestaju se slušati.

Glazbenik je koji i nakon mnogobrojnih fantastičnih koncerata i dalje za svaki sljedeći pripremi još bolju atmosferu o kojoj se priča i dugo nakon.

Sa sigurnošću tvrdimo da se 28. travnja u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu s početkom u 20 sati sprema provod za pamćenje. Ulaznice za koncert koji će sigurno oduševiti dostupne su za kupnju u prodajnim mjestima i sustavu eventim.hr te u Domino baru Palovec i BP Petrol.

Komentari