Životna drama

Mlada pjevačica Irma Dragičević vodi bitku s ocem zbog uzdržavanja

Objavljeno: 29.03.2016. 19:42

Zadnja izmjena: 29.03.2016. 20:04

Foto: Facebook / Irma Dragičević

Mlada i nagrađivana varaždinska pjevačica Irma Dragičević je danas na svojem Facebook profilu javno progovorila o životnoj drami koja već nekoliko godina tišti njenu obitelj...

Naime, Irma Dragičević, koju mnogi pamte po zapaženom nastupu na X Factoru, na svojem je Facebooku javno ustvrdila kako je na svojoj koži osjetila roditeljstvo bez dostatne alimentacije.  

- Mama i ja smo podnijele tužbu protiv mog vlastitog oca da bi povećale alimentaciju koja je donesena prije devet godina... Znači nije bio u pitanju veliki novac, da bi moj tata priložio slike - mene lijepo obučene, maminog "skupog" auta, kuće ..., i na temelju tih dokaza je on dobio sud jer nama ne trebaju novci jer ih imamo puno ... – napisala je Dragičević.

Za svog oca navodi da “nikada nije pitao ni jednu ni drugu kćer treba li im još nešto osim novca“.

- Nikada nas nisi odveo na sladoled, nikada se nisi zapitao kako mama može sve, a ti nemožeš, nisi se ni probao družiti se s nama, odvesti nas na običnu šetnju. A kada sam bila u novinama onda si se hvalio – poručila je ocu.  

"Oca je zanimalo kako sam upala na akademiju"

Svojim prijateljima na Facebooku otkrila je još jedan potresan detalj o razini komunikacije s ocem nakon njenog upisa na akademiju.

- Pitao me preko koje veze sam “upala“ – napisala je.  

Potom nastavlja u pozitivnom tonu te navodi: “Hvala Bogu pa smo svi zdravi i hvala Bogu da imam super mamu, jer da nema nje, ne bi bilo ni mene ni seke“!

 - Ja ću uvijek biti nasmijana, vedra i vesela, jer sam takva! I sretna sam jer imam mogućnost studirati ono što volim. A ovako je vjerojatno sve trebalo biti... Budite sretni s malim stvarima, ja jesam a to je svaki dan kad pjevam – istaknula je mlada studentica.

Staus na svojem Facebook profilu zaključila je kratkom porukom “volite se i budite dobri jedni prema drugima“!

 

Komentari