koncertni spektakl

ABBA Real Tribute slušat ćemo po prvi puta u Varaždinu u prepunoj Areni

Objavljeno: 16.01.2023. 11:00

Zadnja izmjena: 16.01.2023. 11:17

Čak 50 godina nakon osnutka ovog legendarnog benda, njihova glazba i dalje je obožavana diljem svijeta, s vojskom fanova koji oživljavaju glazbene trenutke koji su ABBU proslavili.

Hrvatska nije iznimka pa ne čudi da je ABBA SYMPHONIC Real Tribute Show, koji glasi za jedan od najboljih showova po drugi put rasprodan u Zagrebu, te u Rijeci. Naravno, publika sjajno reagira i u Varaždinu pa je potražnja za ulaznicama ogromna. Najveće hitovie ABBE u izvedbi simfonijskog orkestra i vrhunskog benda ABBA Real Tribute slušati ćemo po prvi puta u Varaždinu u prepunoj Areni!

Simfonijski orkestar i bend ovom će turnejom proslaviti 50 godina postojanja jednog od najslavnijih bendova na svijetu. Rasprodani koncert u Zagrebu privukao je sve generacije, od mladih koji su putem Tik Toka i mjuzikla Mamma Mia upoznati s stvaralaštvom ovog legendarnog benda do starije generacije koja je odrastala i prve plesne korake napravila upravo uz ABBU.

U dvosatnom koncertu prošli su kroz najveće ABBA hitove i tako, zajedno s euforičnom publikom, odali počast jednom od najvećih bendova na svijetu. S obzirom na to da su nekoliko puta pozvani na bis i zagrebačka publika se nije htjela rastati od emocija koje je prizvala užarena atmosfera, s veseljem očekujemo koncert u Varaždinu.

Doživite legendarnu ABBU 28. siječnja 2023. u Varaždinu. Ulaznica još uvijek ima u prodaji stoga požurite na www.eventim.hr i budite dio ovogodišnjeg spektakla!

Komentari