sponozorirali vozilo

AC Prikratki sponzor Klubu varaždinskih branitelja u projektu 'Da se ne zaboravi -Varaždin za Hrvatsku'

Objavljeno: 29.04.2022. 09:40

Zadnja izmjena: 29.04.2022. 09:40

Autocentar Prikratki na čelu sa direktorom Markom Prikratki sponzorirao je  osobno vozilo koje će se koristiti tijekom provođenja projekta članova Kluba varaždinskih branitelja pod nazivom "Da se ne zaboravi - Varaždin za Hrvatsku".

Radi se o hodanju skupine članova Kluba od Vukovara do Komarne, odnosno do Pelješkog mosta. Idejni začetnik hodnja je Nenad Kamenar, član Kluba varaždinskih branitelja, nekadašnji pripadnik SJPGS bojne Frankopani i zapovjednik samostalnog Izvidničkog voda pri 104. brigadi ZNGHV Varaždin.

Početak hodanja predviđen je mjesec dana prije otvorenja Pelješkog mosta i povijesnog trenutka spajanja RH kopnenim putem. Na taj način hodanjem se prelazi ruta u dužini od cca 960 km od istoka do juga RH, dnevno će se prohodati prosječno 35 kilometara, a u večernjim satima po mjestima i gradovima prikazivat će se premijerno ratno dokumentarni film "Ivan Sokač-život za Hrvatsku".

Partneri u projektu su Udruga SJP GS bojna Frankopan, KUD HŽ i Kapela Paulina Varaždin. Pokroviteljstvo nad provođenjem navedenog projekta preuzeli su Ministarstvo hrvatskih branitelja, Ministarstvo unutarnjih poslova i Grad Varaždin.

Jučer je delegacija Kluba varaždinskih branitelja, predvođena predsjednikom Kluba varaždinskih branitelja Vladimirom Leskovarom, preuzela ključeve od direktorice prodaje AC Prikratki Nataše Prikratki.

Komentari